Parterapi

 

 

Er du bekymret for forholdet ditt til partneren? Føler du at dere beveger dere i feil retning eller glir fra hverandre? Føler du at forholdet mangler gnist er blitt kjedelig og forutsigbart, at partneren din ikke lenger viser deg nok interesse?

Eller strever dere med å håndtere sjalusi, mistanke om utroskap eller uenighet om barneoppdragelse og forhold til egne/andres barn, forhold til ekspartnere osv.

Vi kan tilby gode verktøy som vil gjøre det lettere å sortere mellom egne og den andres følelser, som består i å skape en sunn distanse og akseptere og respektere den andres opplevelse uavhengig av dine egne. På den måten vil vi sørge for at begge føler seg hørt og anerkjent for sin opplevelse av forholdet og følelser og tanker knyttet til den situasjonen dere befinner dere i.

Vi vil lytte til hvordan dere har forsøkt å løse flokene, invitere dere til tydelighet både på hva dere liker og hos den andre og hva dere misliker, hva dere ønsker dere mer av hos den andre og se på mulige nye konkrete måter å håndtere foholdet på.

Parterapi

Er du interessert i parterapi?

Kontakt oss

Finn oss her

Trenger du ryddehjelp for å sortere noe i livet ditt?

Kontakt oss i dag

Heidi +47 907 64 625

Bente Marie +47 907 64 659

Medlem av