Våre bøker

Effekt: falske smil og ekte ørefiker

Om boken

Konseptet i Effekt er enkelt: Der hvor to eller flere mennesker er samlet, utgjør disse menneskene et team. De har en gjensidig effekt på hverandre enten de vil eller ikke. Så om teamet fungerer godt for vil avhenge av hvordan effekten håndteres av den enkelte. Den handler om mot til å være nysgjerrig, til å spørre og til å være tydelig både om hva du liker og hva du ikke liker.

Les anmeldelse her. 

Bestill boken her

På seg selv kjenner man ingen andre

Om boken
Boka presenterer teknikker til å se med nysgjerrighet på det som ofte går galt og skaper konflikter i dine nære relasjoner. At det ikke nødvendigvis er noen sammenheng mellom det du mente så godt og hvordan den andre reagerte. Enten det gjelder ektefelle, barnet ditt, foreldrene dine eller kollegaen din. Du får konkrete verktøy som du kan løse flokene med, og eksempler du kanskje vil kjenne deg igjen i.

Ubehag – Hvordan vanskelige følelser kan gi gode relasjoner

Om boken

Er du sikker på at du har gjort noe galt selv om du føler deg skyldig? Eller var det rett og slett nødvendig å sette en grense selv om noen ble såret? Skyld, skam, avvisning og utilstrekkelighet er trofaste følgesvenner gjennom livet. Men selv om ubehagelige følelser er helt nødvendig, har det alt å si hvordan du håndterer dem.

Psykologene Bente-Marie Ihlen og Heidi Ihlen hjelper deg å kjenne igjen reaksjonsmønstre slik at du kan lære å kommunisere bedre. Du kan lære deg å gjenkjenne situasjoner der du bør bruke hodet og overstyre følelsene: Situasjoner der en relasjon kan bli bedre, uansett hvor urettferdig og grusomt det føles.

Kontakt oss

Finn oss her

Trenger du ryddehjelp for å sortere noe i livet ditt?

Kontakt oss i dag

Heidi +47 907 64 625

Bente Marie +47 907 64 659

Medlem av